Prajitura imposibila ...

de DIANA B in Prajituri, 26 Aug 2011 | 8674 vizualizari

 

Daaaaaaaaaaaaaaaaa , imposibila ... dar de mancat doar , nu si de facut . Sunt trista c-am muncit degeaba si-am si irosit ingredientele , tot degeaba . Sper s-o infulece Piky (catelul de pe lant , ca printesa Linda nici nu s-a uitat catre ea - eu pe ea fac testarile , daca mananca ea , e bunaaa) . De ce va aduc si voua reteta la cunostinta ? SA N-O FACETI ... hihihi , dar e-un ras amar . Nu stiu ce-a fost prea mult , sau prea putin ... faina prea multa cred si lapte prea putin . Trebuia sa iasa ceva asemanator INTELIGENTEI , dar nici pe departe ... nici siropoasa , nici pufoasa ... nik , nik , nik .


PS Dragele mele , se pare c-am cam exagerat si chiar am fost crezuta 100% ... este comestibila si azi mi s-a parut bunuta (poate c-am taiat-o eu de calda , aseara) dar de la o varsta , motzocii isi spun cuvantul ........... ideea este ca ma asteptam sa semene cu-adevarat cu DESTEAPTA ... data viitoare o mai modificam pe ici , pe colo ...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 350 g faina
  • 10 linguri de fructoza , sau un pahar de zahar
  • 600 ml lapte 
  • 150 g nuca de cocos
  • 180 g unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • unt si faina pentru uns tava
  • ciocolata rasa ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura imposibila ...:

Intr-un castron se freaca untul cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mic-mediu 160 grade.Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste unt impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza .Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina .Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece.

Prajitura ar fi trebuit sa aibe si blat si crema ... ei , ea n-a avut ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura imposibila ..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

horia 1

10.09.2011, 16:23

tu, impreuna cu toata familia.

DIANA B 1

10.09.2011, 16:31

Horia , iti multumesc ptr urare ... sotul meu , este deja mare , iar eu , pe urmele lui
Asta-i toata familia bipeda

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:57

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Ochelari